Mit navn er Søren Jepsen. Ud over at tilbyde forskellige behandlinger, er jeg også konservatorie uddannet musiker og musiklærer. Siden 2006 har jeg undervist i sang, klaver, bas, guitar, band, vokalgruppe, teori og elektronisk musik, på landets største private musikskole. Jeg tilbyder også privat undervisning i sang, klaver, bas og elektronisk musik.

Jeg har beskæftiget mig med musik hele mit liv, og det har en helt central rolle for mig. Det er fantastisk hvordan musik kan bryde grænser ned, og på samme tid række ud af, og ind i et menneske. Noget der til stadighed rører mig dybt er, hvordan sang kan hjælpe et menneske til at sætte sig selv fri, og givet sig selv plads. Når stemmen slippes fri, sker der næsten magiske ting.

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør ved Dansk Akademi for Kropsterapi. Jeg valgte at uddanne mig der, fordi det er en af de mest grundige uddannelser der var at finde. Her fik jeg en solid gennemgang af kroppens bevægelsesapparat, så jeg er i stand til at finde frem til årsagen for de spændinger og smerter klienter kommer med. Desuden har stedet en bred vifte af kurser, så jeg løbende kan udvide min viden og mine tilbud.

Jeg er uddannet Reiki behandler af reikimester Anne-Marie Risbjerg. Hun underviser i Dr. Mikao Usui's Reiki, der kaldes "Usui Shiki Ryoho". Hun er medlem af "The Reiki Alliance" og dette medlemskab er din garanti for at jeg praktiserer Reiki og Usui's metoder sådan som de blev introduceret til vesten.